Kolibri Orchids | Gift set Mediterranean Sunset small | Groene plant met roze Phalaenopsis orchidee Andorra in Painted Stripe sierpotten op wit organisch dienblad

SKU: 34271

 43,99 incl. BTW

€ 41,50 excl. BTW

Omschrijving

Geef een vleugje Mediterrane charme aan elk interieur met de Kolibri Orchids Gift Set Mediterranean Sunset Small. Deze prachtige geschenkset bevat een weelderige groene plant en een delicate roze Phalaenopsis orchidee Andorra. De orchidee, met zijn betoverende roze bloemen, brengt een vleugje verfijning en natuurlijke schoonheid in elke ruimte.

De planten zijn stijlvol gepresenteerd in twee elegant beschilderde Painted Stripe sierpotten, die perfect passen bij de tijdloze esthetiek van het geheel. Deze unieke combinatie wordt gepresenteerd op een wit organisch dienblad, dat niet alleen als decoratief element dient, maar ook zorgt voor een harmonieus geheel.

Of het nu gaat om het opfleuren van uw eigen huis of om het geven van een doordacht cadeau, de Mediterranean Sunset-set is een prachtige keuze die een vleugje luxe en natuur in elk interieur brengt. Perfect voor die speciale gelegenheid of gewoon om iemand te laten weten dat je aan hen denkt.

Breng de zonsondergang van de Middellandse Zee naar binnen met deze prachtige set!

Geschenkmanden die je mogelijks ook interesseren