Kolibri Orchids | Planten set Fish Turquoise | Set met witte Phalaenopsis orchidee Amabilis Ø9cm en groene plant Succulent Crassula Hobbit Ø6cm | incl. turquoise keramieken sierpotten

SKU: 33471

 32,99 incl. BTW

€ 31,12 excl. BTW

Omschrijving

Hoe leuk is deze combinatie van de Fish pot in twee verschillende maten! Waan je in de mediterrane sfeer met deze unieke sierpot, speciaal ontworpen om een vakantiegevoel in je huis te brengen met zijn azuurblauwe kleur. De heldere blauwe tint doet denken aan iconische vakantiebestemmingen rond de Middellandse Zee.

De combinatie van de 6 cm en 9 cm sierpotten zorgt voor dat ultieme vakantiegevoel. Gevuld met een prachtige witte Amabilis orchidee en een succulent Crassula Hobbit, brengt deze set een vleugje zomer in je interieur. Voeg de Fish sierpot toe aan je huis en geniet het hele jaar door van zomerse vibes!

Verpakking & levering
Onze planten worden rechtstreeks van onze kwekerij naar jou verzonden. Ze worden verpakt in een speciaal ontwikkelde verzenddoos, die ervoor zorgt dat planten en potten tijdens verzending niet beschadigen.

Geschenkmanden die je mogelijks ook interesseren