Think Tomato pasta geschenkmand

 43,00 incl. BTW

€ 40,56 excl. BTW

Omschrijving

Maak kennis met deze heerlijke geschenkmand, perfect voor pasta liefhebbers! Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of gewoon graag snel een maaltijd wilt bereiden, onze “Think Tomato” pasta geschenkmand heeft alles wat je nodig hebt om de lekkerste pasta te maken.

In deze prachtig samengestelde mand vind je een smakelijke selectie van premium ingrediënten. Begin met onze authentieke Italiaanse pasta, gemaakt van de fijnste durumtarwe, die een perfecte al dente textuur biedt. Combineer dit met onze smaakvolle Think Tomato pastasaus, boordevol zongerijpte tomaten en verfijnde kruiden die een onweerstaanbare smaak aan je gerechten toevoegen.

Om je pasta op smaak te brengen, hebben we ook een selectie van de beste kruiden toegevoegd. Onze zorgvuldig geselecteerde kruidenmix zal je gerecht naar een hoger niveau tillen en een heerlijke aroma toevoegen aan elke hap. Bovendien is er onze Gourmet Catrice peper, die een pittige kick aan je gerechten geeft en je smaakpapillen prikkelt.

En laten we de bouillon niet vergeten! Onze Herkules bouillon voegt een diepe en rijke smaak toe aan je pasta. Met zijn zorgvuldig uitgebalanceerde mix van kruiden en specerijen, zal deze bouillon je gerechten versterken en je smaakpapillen verwennen. Tip: doe een beetje bouillon in je pastawater.

Smakelijk!

Geschenkmanden die je mogelijks ook interesseren