Tapas set met drie terracotta potjes

 40,00 incl. BTW

€ 36,49 excl. BTW

Omschrijving

Ontdek onze verleidelijke geschenkmand vol heerlijke aperitief hapjes, perfect om van te genieten tijdens gezellige borrelmomenten! Met een scala aan smaakvolle lekkernijen en een vleugje verfrissende elegantie, is deze mand een feest voor je smaakpapillen.

Onze geschenkmand is rijkelijk gevuld met een selectie van hoogwaardige aperitief hapjes aangevuld met een alcoholvrije aperitief van The Mocktailclub. Dit verfrissende drankje zit boordevol smaken en aroma’s, en biedt een verfijnde optie voor iedereen die op zoek is naar een smakelijk alternatief zonder alcohol. Laat je verleiden door de subtiele tinten en geniet van de sprankelende sensatie. De smaak kan verschillend zijn van de foto.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we drie prachtige terracotta tapas potjes toegevoegd aan dit pakket. Deze potjes zijn perfect om je hapjes in te serveren en voegen een vleugje elegantie toe aan je tafel. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk te reinigen, waardoor je keer op keer van hun schoonheid kunt genieten.

Geschenkmanden die je mogelijks ook interesseren

  • Think Tomato pasta geschenkmand

     43,00 incl. BTW

    € 40,56 excl. BTW

  • Chili con Belgica Small

     35,00 incl. BTW

    € 33,02 excl. BTW