Geschenkmand, alcoholvrije aperitiefmand

Relatiegeschenken voor
alle gelegenheden

Het belang van relatiegeschenken binnen bedrijven is de laatste jaren alleen maar duidelijker geworden. Nu medewerkers steeds vaker thuis werken en meetings regelmatiger online doorgaan, is het minder vanzelfsprekend om je appreciatie uit te spreken of te tonen. Omdat bedrijven inzien hoe vitaal het is om trouwe klanten en medewerkers tevreden te houden, zijn relatiegeschenken enorm in trek. En laat Geschenkmand.be nu net gespecialiseerd zijn in het samenstellen van geschenkmanden die blijvend indruk maken, voor elke gelegenheid.

Door hun aantrekkelijke, gevarieerde inhoud en elegante verpakking zijn ze enorm geschikt als relatiegeschenk en toveren ze altijd een stralende glimlach op het gelaat van de ontvanger. Een geschenkmand vindt iedereen wel leuk om te krijgen en je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wil!

Gifts in alle soorten en maten

Leuke gifts zoeken is voor sommige mensen een hobby, maar voor anderen weer een zware last. Niet iedereen heeft de creativiteit, het talent of de tijd daarvoor. Gelukkig hebben we bij Geschenkmand.be jaren ervaring met het uitzoeken en samenstellen van passende gifts. Zo kan jij extra genieten van de vreugde die je de ontvanger schenkt en zet keuzestress geen domper op die ervaring. Met een geschenkmand kan je alle kanten uit!

Je kan voor delicatessen of drank kiezen of leuke, originele gadgets of handige gebruikstools. Misschien ga je wel voor een mix van dit alles. Wij hebben zowel in onze winkel te Lokeren als op onze webshop een ruim aanbod voor diverse types mensen. Op basis van wat standaardvragen kunnen wij een heel persoonlijk cadeau samenstellen.

Relatie geschenken

‘Relatie geschenken’ zijn een manier om duidelijk te maken hoeveel een (zaken)relatie voor jou betekent. De naam zegt het zelf. Je drukt op die manier je dankbaarheid en appreciatie uit. Maar als je een biermandje mee grist uit de supermarkt voor een medewerker of partner die dol is op wijn, zal je daar niet meteen mee scoren.

Met geschenkmanden kan je die ‘relatie geschenken’ veel persoonlijker gaan maken. We houden er immers allemaal van om namen te zijn en geen nummers. Op basis van een aantal vragen of een indruk van de interesses van iemand, kan je al een erg leuk pakket maken. Zo kan je blijk geven van je interesse in de ontvanger. En natuurlijk wordt het ook nog eens mooi aangekleed. Ook de verpakking in een mand of stevige, elegante doos kunnen we personaliseren.

Personaliseren cadeau

Dat personaliseren cadeaus al in een heel ander daglicht kunnen stellen, moet je ons niet vertellen. Het personaliseren van een relatiegeschenk kunnen we op verschillende manieren. Niet alleen de inhoud speelt een grote rol. Natuurlijk is het een geweldig idee om een amateurkok een geschenkmand te geven met kwalitatieve ingrediënten en functionele keukentools. We hebben een groot aanbod aan ingrediënten zoals olijfolie, kruiden en specerijen en broodmixen, maar ook tools, tafelgerei en accessoires. Toch wil het oog ook wel wat. We geven graag ook je verpakking een persoonlijke toets. Dat kan bijvoorbeeld met een handgeschreven boodschap of leuke wenskaart. Zelfs wanneer je bestelt via onze webshop, kunnen we daar perfect voor zorgen.

Bedrukken van geschenken

Nog een manier om je geschenken een persoonlijke touch te geven, is door ze te bedrukken met een leuke slogan, een persoonlijke boodschap of de naam van de ontvanger. Als je items een oppervlak hebben, kunnen we ze bedrukken. Op die manier zou je gepersonaliseerde mokken, servetten of kussentjes kunnen schenken aan je medewerkers.

En natuurlijk kan je ook relatiegeschenken laten bedrukken met je logo en/of slogan. Of heb je al eens een bedrukte gift verstuurd naar prospecten? In vergelijking met een flyer is de kans véél groter dat je cadeautje wordt bekeken. Zo wordt jouw merknaam niet snel meer vergeten.