Geschenkmand

Geschenkmanden die
vreugde brengen

Geschenkmand.be is dé specialist in het samenstellen van kwalitatieve en originele geschenkmanden voor bedrijven.

Er zijn talloze gelegenheden om te vieren: de verjaardag van je bedrijf, een erkenning of award? En enthousiaste medewerkers, collega’s en personeelsleden wil je toch ook regelmatig eens een extra duwtje in de rug geven. Misschien is er een jarig, gaat iemand op pensioen of behaalde iemand een uitzonderlijke prestatie? Die appreciatie kan je onder woorden brengen, maar wil je pas echt een indruk nalaten? Dan zeg je het met een smaakvolle geschenkmand.

Geschenkmand

Waarom een geschenkmand?

Met een geschenkmand kan je tegelijkertijd niets verkeerds doen en toch een persoonlijk cadeau geven. Het is de ideale gift om partners, collega’s of medewerkers mee blij te maken. Je weet namelijk altijd wel iets over een persoon. Met die basisinformatie, hoe beknopt ook, kunnen wij aan de slag! Iemand die belang hecht aan gezonde voeding, zal je bv. een plezier doen met een kwalitatieve granola in de geschenkmand.

We hebben een ruim aanbod aan geschenkmanden voor allerlei soorten mensen: van zoetekauwen, wijn-, thee- en koffiedrinkers tot liefhebbers van streekproducten. Je vindt vast de producten die je zoekt om een toffe geschenkmand mee samen te stellen. Dat kan voor eender welke gelegenheid, of zomaar, als relatiegeschenk. Moet je je budget in de gaten houden? Dan vind je nog steeds talloze kwaliteitsartikelen tussen onze koopjes.

Geschenkmand

Welke geschenkmand kiezen?

Je herkent dat gevoel misschien wel: je wil een geschenkmand kopen maar je hebt geen flauw idee wat erin moet komen. Hoe begin je aan het samenstellen van een geschenkmand? Net daarbij komen onze kennis en ervaring heel goed van pas! Aan de hand van gerichte vragen kunnen wij precies aangeven welke geschenkmanden voor jouw doel geschikt zijn of er eentje op maat samenstellen. En het resultaat? Dat is altijd een schot in de roos!

3 vragen voor de geschikte geschenkmand

Enkele vragen die we vanuit onze expertise stellen bij het samenstellen van de perfecte geschenkmand zijn de volgende:

  • Voor wie is het pakket bedoeld?
    • Jong of oud?
    • Man of vrouw?
    • Bourgondiër of gezondheidsfreak?
  • Waarvan houdt de ontvanger van je geschenk?
  • Waar heeft de gelukkige ontvanger een hekel aan?

Op basis van de antwoorden op die vragen schuimen we samen onze winkelrekken af op zoek naar de juiste items. Daarna kiezen we een passende, mooie verpakking want de presentatie van een geschenk bepaalt al een groot deel van de ontvangersvreugde. Je pakketje wordt afgewerkt met een prachtige strik. Vervolgens krijg je nog de optie om een leuk kaartje toe te voegen met een persoonlijke boodschap. En dan ben je helemaal klaar om een brede glimlach uit te lokken.

Weinig tijd?

Heb je geen tijd om met ons het perfecte geschenk samen te stellen? Dan kunnen we je altijd helpen om een passende gestandaardiseerde geschenkmand uit te kiezen. Deze vind je eveneens in onze winkel maar je kan ze ook in een paar klikken op onze website bestellen.
Op onze webshop vind je een ruim aanbod aan gestandaardiseerde geschenkmanden met duidelijke foto’s bij. Er zitten zelfs af en toe aanbiedingen tussen. Maar je kan natuurlijk ook zelf je mand samenstellen door ons te contacteren.

Cadeaumanden zijn geweldig!

Cadeaumanden zijn immens populair! Ze geven je veel informatie over de schenker maar in het beste geval vertellen ze je ook heel wat over de ontvanger. Je kan in geschenkmanden zowel veel van je eigen persoonlijkheid en creativiteit in kwijt als die van de ontvanger. Niets geeft meer blijk van appreciatie dan een cadeaumand die zorgvuldig werd geselecteerd of samengesteld. En heb je daar niet direct de tijd voor? Dan staan we bij Geschenkmand.be met plezier klaar om je te helpen!

Cadeau aan huis laten brengen

Wij begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om een geschenkmand te kiezen of samen te stellen, laat staan op te halen. Dat laat je drukke agenda misschien niet altijd toe. Daarom kan je onze geschenkmanden niet enkel komen afhalen. We sturen ze ook met plezier op! Dat kan naar jouw bedrijf, jouw thuisadres of zelfs het adres van de ontvanger! Zo kan je ook thuiswerkers of freelancers verrassen met een cadeau aan huis.

Via onze webshop kan je bovendien gratis een boodschap toevoegen aan je bestelde geschenkmand. Wij zetten die boodschap om in een stijlvolle, handgeschreven tekst die we meesturen met je pakket. Dat maakt jouw cadeau aan huis nóg persoonlijker!

Wat kost een verrassingsmand aan huis?

De verzendkosten voor een verrassingsmand aan huis zijn afhankelijk van het land. Je vindt bij bestelling via de webshop telkens een overzicht van die prijzen in je winkelmandje. Op die manier hoef je zelfs je bureaustoel niet uit om bij een heleboel mensen een glimlach op hun gezicht te toveren. Geschenkmanden afhalen kan natuurlijk ook altijd in onze winkel te Lokeren. Dat is uiteraard altijd gratis.

Voor bedrijven die hun medewerkers of partners willen verrassen met een verrassingsmand aan huis, maken we ook graag afspraken op maat of kunnen we de voorwaarden aanpassen. Aarzel niet om ons hiervoor te contacteren.

Aperitiefmand bestellen

En waarom zou je je geschenkmanden niet koppelen aan een leuke bedrijfsactiviteit? Samen online klinken of degusteren was nog nooit zo gemakkelijk, zeker met een kwalitatieve aperitiefmand. De lockdowns in 2020 en 2021 veranderden heel ons leven. Thuiswerk werd de norm waardoor we onze collega’s en partners veel vaker digitaal dan live te zien kregen.

Het beperken van onze sociale contacten zorgde gelukkig ook wel voor een aantal creatieve oplossingen. Al snel werd een stevige handdruk of een schouderklop vervangen door een cadeaumand, als blijk van appreciatie. Zo mochten wij bijvoorbeeld in het UZ Gent een honderdtal geschenkpakketten leveren aan de medewerkers van de COVID-afdelingen.

Jouw e-pero of online aperitiefje organiseren?

Op dezelfde manier werd het online aperitiefmoment of e-pero in het leven geroepen om toch onze sociale contacten te onderhouden. Talloze bedrijven zagen hiervan de meerwaarde voor het in contact brengen van hun medewerkers. Bijvoorbeeld om te klinken op het einde van de werkweek thuis in de zetel met de laptop in de schoot.

Ook aan dergelijke initiatieven werken we met veel plezier mee. We stellen een verrassend aperitiefpakket samen en zorgen ervoor dat iedere deelnemer zijn aperitiefmand tijdig thuis ontvangt. Bij deze geschenkmanden krijgen ze ook de uitnodiging met de correcte Zoom- of Teams-link toegestuurd. Zo kunnen ze toch gezamenlijk op een aangename manier het weekend inzetten.

Dat dit een heus verschil maakt voor de gemoederen binnen een bedrijf, getuigt Katleen van Partena:

“Sinds de coronacrisis organiseer ik elk jaar een ‘online apero Kerstdrink’. Dankzij Geschenkmand.be, loopt dit altijd op wieltjes. Ik kies enkele kwalitatieve ‘drinks, bites & sweets’ en Jan en zijn team ontzorgen me met een stipte logistieke afwikkeling! Zo’n online feestje is op deze manier in een handomdraai georganiseerd en geregeld.”

Geschenkmanden met wijn

Onze zaakvoerder, Jan D’Hollander, studeerde in 2020 af als Sommelier Conseil aan L’Université du vin de Suze la Rousse in Frankrijk.

Zijn kennis van wijn is al van onschatbare waarde geweest bij het samenstellen van geschenkmanden met wijn, bubbels en spirits. Op die manier kunnen wij kwaliteit garanderen en de juiste combinatie van producten. Intussen wordt jouw geschenkmand met wijn met open armen en fonkelende ogen ontvangen of je e-pero kan al niet meer stuk!

Cadeau laten bezorgen

Een cadeau laten bezorgen, kan op verschillende manieren. We kunnen een prachtige klassieke mand leveren, maar dat hoeft niet per se. Een cadeau laten bezorgen in een elegante, stevige verzenddoos kan ook! Dit doen we standaard bij levering door de post. Dat is veiliger, vermijdt beschadiging tijdens het transport en maakt het ook makkelijker stapelen.

Bij verzending via de post nemen wij graag ook de praktische afhandeling van het verzenden op ons. Jij bezorgt ons de adressen in een Excellijst en wij gaan ermee aan de slag. We zorgen zelfs voor de verzendstickers en de aflevering bij de post. Van een totale ontzorging gesproken!

Uiteraard kan je ook buiten de post om je cadeau laten bezorgen of ophalen in een mooie doos. Die strik hangen we er met plezier evengoed aan.

Geschenkmand met Belgische producten

Onder het motto ‘trots op onze streek’ werken we graag met Belgische producten en streekproducten. Dat het Belgische culinaire landschap heel wat te bieden heeft, kan je ontdekken in onze winkel en ondervinden aan de inhoud van onze cadeaumanden.

Door het groeiende bewustzijn om lokaal te shoppen stijgt de vraag van klanten of hun geschenkmand Belgische producten of zelfs meer specifieke streekproducten bevat. We stelden daarom enkele geschenkmanden samen met streekproducten, die je kan vinden op onze webshop.

Geschenkmanden die je mogelijks ook interesseren

  • 6xField Bouquet Multi – Droogboeket – 60cm – Ø25

     192,95 incl. BTW

    € 182,03 excl. BTW

  • 8x Field Bouquet Multi – Droogboeket – 50cm – Ø20

     197,95 incl. BTW

    € 186,74 excl. BTW

  • 12x Field Bouquet Multi – Droogboeket – 35cm – Ø15

     194,95 incl. BTW

    € 183,91 excl. BTW